Word een natuurlijke leider

Inspireer anderen door meer in verbinding te komen met je persoonlijke missie en natuurlijke kwaliteiten als leidinggevende.

 

Waarom kies jij voor het HartKantoor?

Snel en blijvend resultaat

Ons advies op basis van het Neuro4Profiel zorgt voor een snelle verbetering van je prestatie- en herstelvermogen. Met de inzichten die je krijgt over  je gepersonaliseerde leefstijl heb je de veerkracht van je brein zelf in de hand.

De Leadership Alignment Expert die bij jou past

Wij beschikken over een vaste- en flexibele schil van ervaren en bevlogen Leadership Alignment Experts, waardoor je altijd de persoon krijgt die bij jouw vraagstuk, persoonlijke profiel en voorkeuren past.

Blijvende verbetering veerkracht

In onze sessies hanteren wij een nuchtere, holistische benadering waarmee ons richten op balans op alle niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek én spiritueel (zingeving).

Wij geven terug aan de natuur

Vanuit onze kernwaarde ‘natuur-vriendelijk’ zorgen wij voor een neutrale ecologische voetafdruk en zelfs een positieve ecologische handafdruk door terug te geven aan de natuur.

Uh oh, alweer zo’n coach…

…daar hebben we er toch al miljoenen van in Nederland?

Inmiddels lijkt iedereen zichzelf wel een coach in iets te noemen. We verdrinken erin. Maar met een paar YouTube-filmpjes en een boekje ben je er nog niet. De echte coaches onderscheiden zich op basis van jarenlange ervaring en succesverhalen van klanten zoals jij.

Het HartKantoor heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Leadership Alignment in onder andere het onderwijs, de (semi)overheid en het MKB. Dat betekent dat we goed begrijpen hoe uitdagend het is om andere mensen altijd vanuit je natuurlijke aanleg te leiden, zonder in je eigen valkuilen te stappen. Ontdek met ons de impact van de aansturing uit je onbewuste en versterk je natuurlijk leiderschap. Laat je inspireren!

Frederike van der Kooi
Eigenaar van het HartKantoor

Ontdek wat jou de leider maakt die je diep van binnen altijd al was

Wat is Leadership Alignment?

Het is een programma waarbij je diepgaand inzicht krijgt in je natuurlijke leiderschapsstijl en je aangeleerde gedrag (valkuilen). Je leert je eigen copingstrategiën om te buigen tot nieuw, meer effectief gedrag en via het Neuro4Profiel laten wij je zien hoe je zelf je veerkracht kunt verbeteren. Zodat je je team vanuit je natuurlijke kracht kunt leiden en inspireren, ook als je onder druk komt te staan.

  Versterk je natuurlijke leiderschapsstijl voor meer impact
  Zet je persoonlijke missie op scherp
  Vergroot blijvend je veerkracht via een gepersonaliseerde leefstijl

Bonus: plan vandaag je uitgebreide intake en ontvang bij je aanvraag gratis 1x het e-book ‘Ik (k)en mijn ikken’ cadeau

Deze actie is beperkt geldig en is van toepassing op één leidinggevende ter aanvulling op het Leadership Alignment programma.

Het Leadership Alignment Programma

Wij werken altijd op maat, je ontvangt dus een persoonlijke offerte op basis van jouw persoonlijke hulpvraag en wensen. 

Uitgebreide intake

Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om samen jouw persoonlijke doelen op te stellen:

1. deelname ACT-meting

2. invullen van het Neuro4Profiel 

3. het goede gesprek

4. advies plus coachvoorstel

Leadership Alignment coaching

In gemiddeld 6 coachsessies ga je samen met je Leadership Alignment Coach via verschillende methoden en technieken aan de slag. Met persoonlijke aandacht en onze unieke holistische benadering zorgen we ervoor dat jij je persoonlijke doelen kunt realiseren.

Herhaalmeting Brain Index

Na afloop van het traject ontvang je een uitnodiging voor de herhaalmeting voor het invullen van de Brain Index, om te kijken hoe het nu met veerkracht van je brein staat!

360 graden feedback onderzoek

Ben je benieuwd hoe je eigen medewerkers en mede MT-leden jou zien? Via de inzet van onze 360 graden feedback tool kun je nog meer ontdekken over je kernwaarden en de invloed van je persoonlijk onbewuste op je leiderschapskwaliteiten. 

Driegesprek met je leidinggevende

Om samen stil te staan bij de behaalde resultaten en de borging is het handig om een driegesprek te voeren met de persoon die jou aanstuurt. Want onder welke omstandigheden ben jij als leider het meest krachtig en inspirerend? 

Ga zonder zorgen van start

Want een goed begin is immers het halve werk. Wij kunnen je helpen om als leider weer te verbinden met jouw eigen natuur en persoonlijke missie. Dus boek nu een vrijblijvende kennismakingscall en ontdek wat dit voor jou als leider kan betekenen!

   Vrijblijvende kennismaking om te ontdekken of ons Leadership Alignment Programma bij jou past.
   Zorgvuldige check vooraf met erkende testen en methoden
   Heldere afspraken vanaf het begin

Frederike van der Kooi heeft mij begeleid n.a.v. de ACT meting. Ze weet door haar vragen snel door te dringen tot de kern en weet de juiste laag aan te raken om beweging te creëren in persoonlijke ontwikkeling. Dat doet ze met aandacht en zorgvuldigheid. Hierdoor heb ik er alles uitgehaald wat er in zat!
Marieke van Puijenbroek

Manager , Gemeente 's-Hertogenbosch

Veelgestelde vragen

Wat is een ACT-meting?

De individuele ACT-meting, voluit de ‘Analytical Competence Tool’ is een relatief korte, maar kwalitatief hoogwaardige persoonlijkheidsmeting op basis van de keuze uit beelden en competeties.

De uitkomsten geven diepgaand inzicht in jouw natuurlijke kracht, prestatiekracht (aangeleerd gedrag) en je natuurlijk ontwikkelpotentieel. Door het gebruik van beelden is de meting niet sociaal wenselijk te beïnvloeden.

Wat is het Neuro4Profiel?

Het Neuro4Profiel is een tool die via een online vragenlijst, bij benadering inzicht geeft in de huidige veerkracht van je brein. Het meet bij benadering de vier belangrijkste neurotransmitters in je brein, die samenhangen in je slaap- en waakcyclus en daarmee een grote impact hebben op je welzijn en algehele veerkracht.

Wat gebeurt er met de uitkomsten van mijn ACT-meting?

De uitkomsten van je individuele ACT-meting worden ingezien door de Leadership Alignment Expert met wie jij in gesprek gaat voor je persoonlijke terugkoppeling of je Leadership Alignment Coaching. Via je eigen account kun je zelf je individuele ACT-meting gemakkelijk beheren. Om in te loggen op deze persoonlijke pagina heb je bij het invullen van de meting eenmalig een 6-cijferige code aangemaakt.

Ik wil graag fysieke coachgesprekken, kan dat?

Ja, dat kan. Wij nemen de RIVM maatregelen daarbij uiteraard zorgvuldig in acht. Je kunt ook kiezen voor wandelcoaching, telefonische- of online sessies. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

Welke informatie delen jullie met mijn werkgever?

Alle informatie die je versterkt, wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Wij delen niets met jouw werkgever zonder jouw nadrukkelijke toestemming.

Hoeveel mensen kan ik uitnodigen voor mijn 360 graden feedback onderzoek?

Er is geen maximum aan ons 360 graden feedback onderzoek verbonden, echter we zien dat er gemiddeld ca. 15 personen per feedback onderzoek uitgenodigd worden om deel te nemen.

Vraag nu je geheel vrijblijvende gesprek met ons aan

En ontdek jouw mogelijkheden om je natuurlijke leiderschap te ontwikkelen en gericht in te zetten voor jouw persoonlijke missie!

E-mail ons

welkom [at] hethartkantoor.nl

Bel ons

070 – 262 9779

Kom op de koffie

Locatie Den Haag
Wilhelmina van Pruisenweg 35

Locatie Driebergen-Rijsenburg
Heidestein 7

Download ons gratis e-book

12 Tips voor Teamontwikkeling in Coronatijd is speciaal voor leidinggevenden die willen (blijven) werken vanuit purpose en de natuurlijke kwaliteiten van hun teamleden. Ook in deze gekke tijden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het e-book direct!

Gelukt! Bedankt voor je interesse in het Hartkantoor. We sturen het e-book gelijk naar je toe!