Ervaren en bevlogen experts die je helpen vanuit je hoofd én je hart te werken.

Voor veerkrachtige, daadkrachtige en betrokken teams, ook op afstand.

Onze missie? Op naar 250 hartkantoren in 2025

Wij geloven dat wanneer we als mens vanuit ons hart en unieke, natuurlijke kwaliteiten leven en werken, we vanzelf een betere wereld met elkaar creëren. 

Het HartKantoor richt zich daarom op organisaties die onze missie een warm hart toedragen en ons daarom willen helpen om de alignment van mensen in teams met hun purpose én persoonlijke natuur mogelijk te maken: hartkantoren.

Op naar 250 hartkantoren in 2025!

Onze kernwaarden 

Wij hebben respect voor de natuur.

Wij voelen respect voor alles dat leeft. In al onze besluitvorming en ons dagelijks handelen nemen wij het behoud en herstel van de planeet mee, met het oog op toekomstige generaties.

Wij dragen bij aan een betere wereld door mensen vanuit hun hart te laten leven.

Wij geloven dat wanneer mensen zich vanuit het hart met het grotere geheel verbonden voelen, zuivere intenties ontstaan die gericht zijn op het collectieve welzijn.

Wij helpen met de verwezenlijking van ieders persoonlijke roeping en unieke kwaliteiten.

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om vanuit hun persoonlijke zingeving invulling aan hun leven te geven, zowel thuis als op het werk.

In elk contact streven wij naar een betekenisvolle en diepgaande connectie.

Via humor, confrontatie, kwetsbaarheid en het delen van kennis, ervaring en tools richten wij ons op diepgaande connectie in ieder contact.

Door stil te staan zijn wij als mens en organisatie voortdurend in beweging.

Wij staan stil bij wat wij ervaren, wie wij van nature zijn en wie wij zijn geworden. De bewustwording die hierdoor ontstaat brengt ons van binnenuit in beweging. 

Wij vinden heldere randvoorwaarden belangrijk in alles wat wij doen.

Duidelijkheid, heldere afspraken- en randvoorwaarden zijn voor ons een essentieel onderdeel van zuiver zakendoen en het leveren van een optimale toegevoegde waarde aan mens en organisatie.

Wij willen Nederland laten ervaren wat er gebeurt als mensen vanuit hun natuur en purpose werken

Ons team van kanjers

Frederike van der Kooi

Frederike van der Kooi

Eigenaar & Leadership Alignment Expert

Beweging in organisaties is wat mij beweegt. Ik krijg energie als ik bij organisaties mogelijkheden zie om leidinggevenden en hun teams vanuit hun natuur te versterken. Samen te ontwikkelen vanuit wat er al ‘is’, zelfbewuste en nieuwsgierige leiders  te inspireren en bekrachtigen om echt vanuit hun purpose te leven en werken!

Chris Luth

Chris Luth

Facilitator en procesbegeleider

Hoe kijken we naar onze werkomgeving, en hoe zien we onszelf en anderen daarbinnen? Hoe denken we tijdens creatieve processen, en hoe beïnvloedt de manier waarop we denken de uitkomsten? Mijn sweet spot ligt daar waar mijn liefde voor organisatiecultuur en mijn passie voor het creatieve denkproces samenkomen. Als procesbegeleider en workshop facilitator help ik mensen een doorbraak te maken in hun attitude, visie en aanpak.

Maaike Pronk

Maaike Pronk

Team Alignment Expert

‘Iedereen is geniaal, maar als je een vis vraagt een boom te beklimmen, zal hij zich zijn hele leven nietig voelen’ is een van mijn favoriete quotes, van Einstein. Het is mijn passie om mensen te helpen ontdekken waar hun eigen genialiteit zit, die te ontwikkelen en in te zetten!

Lara van Beek

Lara van Beek

Personal Alignment Expert

Wat maakt dat de ene mens wel in zijn kracht kan staan en zijn kwaliteiten benut en de ander niet? Mijn drijfveer is mensen te helpen in hun eigen unieke kracht te komen, deze is duurzaam, natuurlijk en geeft energie!  Vandaaruit kan een ieder zijn werk goed en met plezier doen. Een win-win situatie voor mens en organisatie die werkt omdat de verbinding dan ook echt klopt!

Maia Wouters

Maia Wouters

Stress & burn-out expert

De huidige samenleving blijft maar doordenderen. Het is mijn uitdaging mensen te laten ontdekken wat voor hen echt belangrijk is in het leven en hoe daar richting aan te geven. Door te luisteren in het hier en nu, kun je vanuit je ware kracht gaan leven. Daar help ik je graag bij.

Wouter Metz

Wouter Metz

Millennials Expert

Ik geloof in de positieve kracht van mensen, met ieder zijn unieke natuurlijke krachten en uitdagingen. Mijn missie is om de wereld mooier te maken door het beste uit individuen en teams te halen. Hen zien floreren laat mijn hart sneller kloppen en daar geniet ik als levensgenieter volop van!

Annemieke Mars

Annemieke Mars

Personal Alignment Expert / Teamtrainer

Ik zie mezelf als een wegwijzer, ik verhelder, leg verbanden, vereenvoudig complexe situaties en bied mensen handvatten om hun talenten te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Het maakt me blij als mensen op een zinnige manier met zinvol werk bezig zijn.

Ben jij dit?

Ben jij dit?

Team Alignment Expert

Herken je dat je energie krijgt van het begeleiden van teams in hun ontwikkeling? Doorzie jij de onderlinge teamdynamiek en kun je structuur geven aan de stappen die nodig zijn om belemmerende patronen te doorbreken en teams vanuit hun natuur te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verras ons vanuit wie jij bent via welkom [at] hethartkantoor.nl.

Wil je meer weten over Team Alignment?

 

Vraag nu je geheel vrijblijvende gesprek met ons aan

Soms heb je even een frisse blik nodig om naar de situatie te kijken, of verlang je ernaar dat een expert jou de juiste vragen stelt. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee! 

E-mail ons

welkom [at] hethartkantoor.nl

Bel ons

070 – 262 9779

Kom op de koffie

Den Haag
Wilhelmina van Pruisenweg 35

Driebergen-Rijsenburg
Heidestein 7

Download ons gratis e-book

12 Tips voor Teamontwikkeling in Coronatijd is speciaal voor leidinggevenden die willen (blijven) werken vanuit purpose en de natuurlijke kwaliteiten van hun teamleden. Ook in deze gekke tijden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het e-book direct!

Gelukt! Bedankt voor je interesse in het Hartkantoor. We sturen het e-book gelijk naar je toe!