Werk vanuit je natuurlijke kracht, purpose en passie

Kom weer in verbinding met je natuur met ons Personal Alignment programma

Waarom kies jij voor het HartKantoor?

Snel en blijvend resultaat

Wij realiseren heel snel blijvende resultaten door onze diepgaande, holistische benadering. Waarbij we ook de veerkracht van je brein meten en jou leren hoe je deze kunt verhogen. Zo wordt jouw innerlijke balans op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau hersteld.

Alignment coaching op jouw manier

Wandelcoaching, telefonische- en online sessies of toch liever fysiek afspreken? Het kan allemaal, samen kijken we naar wat het beste voor jou werkt. Zodat jij echt de volgende stap in je leven/loopbaan kunt zetten!

De Alignment Coach die echt bij jou past

Via een uitgebreide intake op basis van ontwikkelassessment ACT (Analytical Competence Tool) en het Neuro4Profiel, krijgen wij inzicht in jouw wensen en mogelijkheden. Vervolgens kijken wij welke coach uit ons vaste team of flexibele schil van in totaal ruim 50 ervaren coaches het beste bij jou past!

Wij geven terug aan de planeet

Vanuit onze kernwaarde ‘natuur-vriendelijk’ zorgen wij voor een neutrale ecologische voetafdruk en zelfs een positieve ecologische handafdruk door terug te geven aan de natuur. 

Uh oh, alweer zo’n coach…

…daar hebben we er toch al miljoenen van in Nederland?

Inmiddels lijkt iedereen zichzelf wel een coach in iets te noemen. We verdrinken erin. Maar met een paar YouTube-filmpjes en een boekje ben je er nog niet. De echte coaches onderscheiden zich op basis van jarenlange ervaring en succesverhalen van klanten zoals jij.

Het HartKantoor heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Personal Alignment in verschillende sectoren: onderwijs, (semi)overheidsinstellingen en het MKB om er een paar te noemen. Dat betekent dat wij heel goed begrijpen wat jij nodig hebt om zélf de volgende stap in je loopbaan te kunnen zetten. Zo haal jij het beste uit jezelf!

Frederike van der Kooi
Eigenaar van het HartKantoor

Ontdek hoe Personal Alignment ervoor zorgt dat jij energie en voldoening uit je werk haalt

Kom weer in verbinding met je persoonlijke natuur en ontdek je purpose!

Via ons bewezen Personal Alignment programma ga jij in gemiddeld 6 1-op-1 sessies van 1,5 uur samen met je Alignment Expert aan de slag. Je ontdekt welke dingen bij jou vanzelf gaan en waarom je doet wat je doet: jouw purpose. Ook zoeken we samen met jou de verdieping op, wanneer je schaduwkanten jou op een bepaalde manier in de weg zitten om je natuurlijke kwaliteiten te leven en ontwikkelen.

Tussentijds kun je zelf aan de slag met oefeningen en opdrachten en krijg je natuurlijk allerlei boeken en filmtips waar je inzichten en inspiratie kunt opdoen over jouw persoonlijke thema’s.

Als je echt de volgende stap wilt zetten in je leven en loopbaan, maar dan écht van binnenuit, dan is ons bewezen Personal Alignment programma iets voor jou.

Bonus: plan vandaag je kennismaking en ontvang bij je aanvraag gratis 1x het e-book ‘Ik (k)en mijn ikken’ cadeau

Deze actie is beperkt geldig en is van toepassing op één werknemer ter aanvulling op het Personal Alignment programma.

Het Personal Alignment Programma

Hieronder vind je de verschillende stappen van ons Personal Alignment Programma. Zoveel mensen, zoveel mensen, daarom werken wij altijd op maat voor het optimale resultaat. 

Uitgebreide intake

Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om samen jouw persoonlijke doelen op te stellen:

1. deelname ACT-meting

2. invullen van het Neuro4Profiel 

3. het goede gesprek

4. advies plus coachvoorstel

Alignment coachsessies

In gemiddeld 5 á 6 coachsessies ga je samen met je Alignment Coach via verschillende methoden en technieken aan de slag. Met persoonlijke aandacht en onze unieke holistische benadering zorgen we ervoor dat jij je persoonlijke doelen kunt realiseren.

Herhaalmeting Neuro4Profiel

Na afloop van het traject ontvang je een uitnodiging voor de herhaalmeting voor het invullen van het Neuro4Profiel, om te kijken hoe het nu met veerkracht van je brein staat!

360 graden feedback

Ben je benieuwd hoe de mensen uit je (werk)omgeving jou zien? Va de inzet van onze 360 graden feedback tool kun je nog meer ontdekken over je kernwaarden en je persoonlijk onbewuste.

Driegesprek leidinggevende en/of HR-adviseur

Om samen stil te staan bij de behaalde resultaten en de borging hiervan in de aansturing vanuit je leidinggevende. Want onder welke omstandigheden haal jij het beste uit jezelf?

Ga zonder zorgen van start

Je wilt verder komen, maar hoe zet je nu die volgende stap? Wie kan je helpen en wat is de beste manier? Laat ons je helpen om in beweging te komen en te ontdekken of Personal Alignment iets voor jou is!

   Vrijblijvend ‘klikgesprek’ ter kennismaking
   Zorgvuldige intake met erkende testen en methoden
   Heldere afspraken vanaf het begin

Het grote ziekteverzuim onder mijn docenten was aanleiding om met het HartKantoor in gesprek te gaan. Via de ACT-meting kwam het HartKantoor erachter dat een aantal docenten niet werkten vanuit kun kracht en waar die kracht wel lag. Begeleiding met passende coaching en advisering (soms ook naar een andere baan of functie) bracht mijn ziekteverzuim van 19,6% terug naar 2,9%. Iedereen werd er gelukkiger van!

Jelle Marchand

Directeur School voor Business Support, ROC Mondriaan

Veelgestelde vragen

Wat is een ACT-meting?

De individuele ACT-meting, voluit de ‘Analytical Competence Tool’ is een relatief korte, maar kwalitatief hoogwaardige persoonlijkheidsmeting op basis van de keuze uit beelden en competeties. 

De uitkomsten geven diepgaand inzicht in jouw natuurlijke kracht, prestatiekracht (aangeleerd gedrag) en je natuurlijk ontwikkelpotentieel. Door het gebruik van beelden is de meting niet sociaal wenselijk te beïnvloeden. 

Wat is het Neuro4Profiel?

Het Neuro4Profiel is een tool die via een online vragenlijst, bij benadering inzicht geeft in de huidige veerkracht van je brein. Het meet bij benadering de vier belangrijkste neurotransmitters in je brein, die samenhangen in je slaap- en waakcyclus en daarmee een grote impact hebben op je welzijn en algehele veerkracht.

Wat gebeurt er met de uitkomsten van mijn individuele ACT-meting?

De uitkomsten van je individuele ACT-meting worden ingezien door de Alignment Expert met wie jij in gesprek gaat voor je persoonlijke terugkoppeling of Personal Alignment Coaching. Via je eigen account kun je zelf je individuele ACT-meting gemakkelijk beheren. Om in te loggen op deze persoonlijke pagina heb je bij het invullen van de meting eenmalig een 6-cijferige code aangemaakt. 

Ik wil graag fysieke coachgesprekken, kan dat?

Ja, dat kan. Wij nemen de RIVM maatregelen daarbij uiteraard zorgvuldig in acht. Je kunt ook kiezen voor wandelcoaching, telefonische- of online sessies. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

Welke informatie delen jullie met mijn werkgever?

Alle informatie die je versterkt, wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Wij delen niets met jouw werkgever zonder jouw nadrukkelijke toestemming.

Hoeveel mensen kan ik uitnodigen voor mijn 360 graden feedback onderzoek?

Er is geen maximum aan ons 360 graden feedback onderzoek verbonden, echter we zien dat er gemiddeld ca. 15 personen per feedback onderzoek uitgenodigd worden om deel te nemen.

Vraag nu je geheel vrijblijvende gesprek met ons aan

Want als er iets belangrijk is in het leven, dan is het toch in de eerste plaats jouw gezondheid, (werk)plezier, geluk en de voldoening die je uit je werk haalt? Graag tot binnenkort! 

E-mail ons

welkom [at] hethartkantoor.nl

Bel ons

070 – 262 9779

Kom op de koffie

Locatie Den Haag
Wilhelmina van Pruisenweg 35

Locatie Driebergen-Rijsenburg
Heidestein 7

Download ons gratis e-book

12 Tips voor Teamontwikkeling in Coronatijd is speciaal voor leidinggevenden die willen (blijven) werken vanuit purpose en de natuurlijke kwaliteiten van hun teamleden. Ook in deze gekke tijden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het e-book direct!

Gelukt! Bedankt voor je interesse in het Hartkantoor. We sturen het e-book gelijk naar je toe!